Odpoklic koles Specialized

Foto: Factory Store
Foto: Factory Store
Krmilna cev na kolesih z napako se lahko zlomi, zato kupce naštetih modelov pozivajo, da se zglasijo pri pooblaščenem prodajalcu.
Oglej si celoten članek

Proizvajalec koles in opreme Specialized je v sodelovanju z Ameriško komisijo za varnost potrošnikov odpoklical prednje vilice na naslednjih modelih koles in okvirjev: Tarmac SL4 2012, Tarmac SL4 2013, Crux 2012 in 2013 ter Secteur Disc 2013.

"Krmilna cev na kolesih z napako se lahko zlomi," njihovo obrazložitev povzemajo na spletni strani prodajalca koles Factory Store. "Prosimo vas, da kolo takoj nehate uporabljati in ga odpeljete k najbližjemu prodajalcu koles Specialized, kjer bodo kolo pregledali."

Za več informacij napotujejo na na pooblaščene prodajalce koles in opreme Specialized.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.