Odpoklic kompleta keramične posode za otroke z Disney motivom

Foto: MZ
Foto: MZ
Zdravstveni inšpektorat je iz prodaje odpoklical komplet keramične posode za otroke z motivom Minnie Mouse in Hello Kitty proizvajalca Kik Textilien und Non-Food.
Oglej si celoten članek
Zdravstveni inšpektorat RS je preko sistema RASFF prejel obvestilo o distribuciji neskladnega izdelka Komplet keramične posode za otroke (Minnie Mouse in Hello Kitty) na naše tržišče.

Pri preskušanju vzorca izdelka, ki je bilo opravljeno v Nemčiji, so ugotovili previsoko specifično migracija kadmija iz izdelka, zato izdelek lahko predstavlja tveganje za zdravje ljudi. Prodajalec izdelka v Sloveniji, podjetje Kik Textilien und Non-Food d.o.o., izvaja prostovoljni umik in odpoklic izdelka iz svojih poslovalnic.
 
Potrošnikom, ki so omenjeni izdelek kupili svetujejejo, naj ga ne uporabljajo in naj ga vrnejo prodajalcu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.