Odpoklic Milupa kašice

Foto: ZPS
Foto: ZPS
Zaradi napačnih označb odpoklic Milupa Mlečne kaše za lahko noč, žita-banana 250 g.
Oglej si celoten članek

Zaradi napačnih označb podjetje Müller Drogerija d.o.o., Ljubljana, izvaja umik in odpoklic Milupa Mlečne kaše za lahko noč, žita-banana 250 g. Izdelek vsebuje gluten, kljub temu, da ima na označbi navedeno "brez glutena", piše na strani Zveze portrošnikov Slovenije.

Zveza potrošnikov opozarja, "da živilo ni varno za dojenčke in otroke z intoleranco na gluten oziroma celiakijo. Za dojenčke in otroke, ki nimajo intolerance na gluten, živilo ne predstavlja tveganja za zdravje."

Staršem otrok z intoleranco na gluten oz. celiakijo svetujejo, naj živila ne uporabljajo ter ga zavržejo oziroma vrnejo prodajalcu, saj so Upravičeni do povrnitve kupnine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.