Odpoklicali leseno otroško kolo

Foto: ZPS
Foto: ZPS
Leseni poganjalec Woody so zaradi neprimernih oznak odpoklicali s trga. Na Zvezi potrošnikov Slovenije opozarjajo, da igrače ne smejo uporabljati otroci, ki so mlajši od dveh let.
Oglej si celoten članek

"Leseni poganjalec Woody ni ustrezno označen in je namenjen otrokom, starejšim od dveh let," so zapisali na spletni strani Zveze potrošnikov Slovenije.

Ob tem vsem tistim, ki so kolo kupili, svetujejo, naj ga ne uporabljajo otroci, ki so mlajši od dveh let. Lahko ga vrnete tudi v prodajalno, kjer ste ga kupili, saj ste upravičeni do povrnitve kupnine.

Podatki o izdelku:

Izdelek: Leseni poganjalec Woody
Dobavitelj: Seven Sport s.r.o Praga, Češka
Prodajalec: Konik d.o.o. Troblje 1, 2380 Slovenj Gradec
Prodajno mesto: Konik d.o.o. PE Dobja vas 128, 2390 Ravne na Koroškem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.