Odprli sod ekskluzivne serije piva

Foto: Pivo in cvetje Gibonni na Pivu in cvetje Foto: Pivo in cvetje Odpiranje soda piva Foto: Pivo in cvetje Oto Pestner Foto: Pivo in cvetje Promenada na Pivu in cvetje
Tradicionalna prireditev Pivo in cvetje v Laškem se včeraj začela s slavnostnim odpiranjem soda piva.
Oglej si celoten članek

Prireditev letos poteka že 50., v čast te okrogle obletnice so organizatorji napolnili ekskluzivni serijo piva Jubilejnik, ki so ga obiskovalci lahko prvič okusili šele na včerajšnji otvoritvi.

Bogata koncertna in kulturna ponudba letos poteka na štirih prizoriščih: odru Jubilejnik, odru Laško Club, osrednjem odru Zlatorog – Jagoče in v Kulturnem centru Laško, kjer bodo na svoj račun prišli predvsem ljubitelji klasične glasbe.

Včerajšnji obiskovalci so lahko med drugim uživali v nastopih Natalije Verboten, Kingstonov, Gibonnija, Big Foot Mame.

Če se boste tja odpravili danes zvečer pa boste lahko med ostalim uživali na koncertih Okroglih muzikantov, Modrijanov, Dneva D, 6 Pack Čukurja. Tudi letos ne bo izostala ohcet po stari šegi in parada.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.