Odprta brez dovoljenj

Foto: Žurnal24 Vzhodna tribuna je bila na torkovem derbiju odprta brez uporabnega dovoljenja. N
Podmežakla. Nova tribuna na derbiju z Olimpijo odprta.
Oglej si celoten članek

Obiskovalci torkovega derbija med Jesenicami in Olimpijo v Podmežakli so zasedli tudi novozgrajeno vzhodno tribuno, ki pa še nima uporabnega dovoljenja. "Sledili smo javnemu interesu. Zaradi povečanega obiska smo ocenili, da bomo varnost obiskovalcev zagotovili lažje, če bo gneča na južni tribuni manjša. Tribuna je že dolgo dokončana, za varnost pa je bilo poskrbljeno," je razložila Božena Ronner, svetovalka župana.

Prevzeli bi posledice
"Tako smo se odločili, tako klub kot občina pa sta pripravljena prevzeti tudi posledice," je dodala Ronnerjeva. Tribuna je sicer brez dovoljenja zaradi študije požarne varnosti in prezračevanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.