Odprto za direktorja

Foto: Žurnal24 Igor Perhaj je na volitvah podprl županovega protikandidata, zato meni, da mu za
Direktor. Perhaju se pri poklicnih gasilcih izteka mandat.
Oglej si celoten članek

Gasilsko-reševalni center (GRC) se je po besedah Igorja Perhaja ob začetku njegovega prvega mandata spopadal s kadrovsko podhranjenostjo in pomanjkanjem denarja, najnovejše vozilo pa je bilo staro 16 let. Po osmih letih pravi, da ima kaj pokazati: "Stabilno poslovanje in povečevanje proračuna, zmanjševanje stroškov, racionalizacijo organiziranosti in kadrovske politike ter popolno prenovo gasilskega voznega parka."

Na vprašanje, ali bo znova kandidiral – mandat se mu izteče 30. maja –, odgovori pritrdilno, čeprav se, kot dodaja, zaveda, da si je veliko možnosti za vnovično izvolitev zapravil, ko je v drugem krogu županskih volitev podprl Bojana Kekca in ne bodočega zmagovalca Alojzija Muhiča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.