Odpuščanje na vidiku

Foto: BC/Mediaspeed
Foto: BC/Mediaspeed
Nadzorniki DRI: Poslovanje je slabo, stroške je treba znižati.
Oglej si celoten članek

Člani finančno-projektnega sveta (FPS) DRI, največjega inženirskega podjetja pri nas, so se včeraj seznanili s poslovanjem družbe in vodstvu naložili, naj prevetri poslovanje.

"Odpuščanje možno"

"Obseg dela v gradbeništvu se je v zadnjih letih zmanjšal, čemur je treba prilagoditi tudi stroške, ki jih ima DRI. Če se poslovanje ne bo bistveno izboljšalo, se odpuščanju ne bo mogoče izogniti. Je pa treba pred tem izkoristiti vse druge možnosti," nam je o ukrepih, ki so jih predlagali upravi z Rajkom Siročičem na čelu, povedal predsednik FPS Boštjan Rigler.

Kot smo poročali, naj bi bilo zaradi usihanja posla na DRI dela premalo za 70 ljudi. Uradno nam številke niso potrdili, poudarjajo le, da bodo odpuščali na mehko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:02 12. Junij 2012.

    Vi in vaše kratice.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.