Odrezala penis

Foto: Žurnal24 Razočarana ljubimka ali žrtev poskusa posilstva? Orožje je bil nož. (Foto: Istoc
Ženska iz Bangladeša svojemu domnevnemu napadalcu odrezala penis in ga odnesla na policijsko postajo kot dokaz.
Oglej si celoten članek

Do incidenta je prišlo v odročni bangladeški vasi Mirzapur. Štiridesetletna Mondžu Begum, ki je poročena in ima tri otroke, trdi, da jo je sosed Mozamel Hak Mazi nadlegoval že več mesecev. Policiji je povedala, da je vdrl v njihovo bivališče in jo začel nadlegovati, poročajo spletne strani BBC-ja.

 "Dejala je, da se mu je uprla, mu odrezala penis in ga prinesla na našo policijsko postajo v vrečki, da bi dokazala, da jo je hotel Mazi posiliti," je za BBC dejal predstavnik tamkajšnje policijske postaje Abdul Kaer.

"Bila sva ljubimca"
Domnevnega napadalca bodo – ko bo odpuščen iz bolnišnice – aretirali, hkrati pa priznavajo, da gre za nenavaden primer.

Mazi obtožbe zanika, trenutno je na zdravljenju v lokalni bolnišnici. Trdi, da sta imela s 40-letnico pred nedavnim razmerje. Hotela je, da zapustita svoji družini in pobegneta. On jo je zavrnil, češ da ne more zapustiti svoje soproge in otrok, zaradi česar naj bi se mu Begumova maščevala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.