Odrinil ga je in ga hudo telesno poškodoval

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Vinjeni moški, ki je vpil na parkirišču, je končal v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Včeraj, nekaj po 20. uri je 54-letni Mariborčan po podatkih PU Maribor vinjen hodil po parkirišču na Ljubljanski ulici v Mariboru in na vse, ki so šli mimo njega vpil "kaj bi rad".

Mimo njega je prišel tudi 18-letnik iz okolice Maribora, ki je vpijočega z obema rokama odrinil od sebe. "Zaradi tega je ta padel na hrbet in se hudo telesno poškodoval," je pojasnil Miran Šadl s PU Maribor. "Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v UKC Maribor."

Policisti so mlajšemu za, kot so pojasnili pri policiji, nujno potreben čas odvzeli prostost in ga bodo kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.