Odšli na ekskurzijo, pričakale so jih lisice

Foto: Bralec Nepravilno parkiranje Foto: Bralec Nepravilno parkiranje
Ko so se študenti vrnili iz ekskurzije, so jih na "parkirišču", pričakali olisičeni avtomobili, nam je sporočil bralec.
Oglej si celoten članek

"V četrtek smo se s fakulteta odpravili na naravoslovni dan in parkirali na običajnem mestu. Po vrnitvi v Ljubljano smo doživeli hladen tuš. Kazen zaradi nepravilnega parkiranja in za vsak slučaj še lisice. Poleg pa napis last občine Ljubljane parkiranje na lastno odgovornost," je zapisal naš bralec.

Fakulteta je sicer študente poskušala posvariti po elektronski pošti, ki pa po besedah našega bralca do vseh ni prišla. "Pa tudi če bi, bi bilo že prepozno, saj se je Mestna občina Ljubljana odločila stvar vzeti v svoje roke in še preden kogarkoli obvestila, priklenila avtomobile in pustila visoke kazni."

Zakaj je parkiranje na omenjenem kraju kar naenkrat težava, bralcu ni jasno, saj parcela že dolgo časa naj ne bi služila svojemu namenu in "glede na to, da je v bližini fakulteta bi lahko pustili ljudem da parkirajo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 26

  • 09:48 19. Marec 2012.

    Še dobr, da avtorji prispevkov niso podpisani......kok bi jih blo sram:))))

  • 09:47 19. Marec 2012.

    Ja.....in?

  • 17:41 12. Marec 2012.

    Ma ne bodi bedast-kaka zelenica-šoderjama

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.