Odstopila s položaja odgovorne urednice

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Manica Janežič Ambrožič je odstopila s položaja odgovorne urednice Informativnega programa Televizije Slovenija.
Oglej si celoten članek

Kot je pojasnila Manica Janežič Ambrožič, se ne strinja s spremembami programsko-produkcijskega načrta za Informativni program Televizije Slovenija za leto 2022.

Pri tem vodstvo RTV Slovenija pojasnjuje, da so manjše spremembe programsko-produkcijskega načrta nujne tako zaradi kadrovskega manka kot tudi padca gledanosti informativnih oddaj.

Ker je odstop za vodstvo RTV Slovenija popolno presenečenje, dr. Valentin Areh, vršilec dolžnosti direktorja Televizija jo je namreč v današnjem pogovoru pozival, naj ne odstopi, vodstvo vršilca dolžnosti odgovornega urednika za zdaj ne bo imenovalo.

Skladno z dogovorom bo Manica Janežič Ambrožič opravljala delo vršilke dolžnosti odgovorne urednice Informativnega programa.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 18:45 15. Oktober 2021.

    Končno je sprejela pravilno odločitev, tudi kamela brez vode ne more iz Agadirja preko sahare do do Turkmenistana, a ne …

  • 17:41 15. Oktober 2021.

    Vse gre po scenariju kot pri sta. Uničiti verodostojnost novinarskega poročanja.

  • 17:10 15. Oktober 2021.

    Trenutno ima Rtv nelegitimnega generalnega direktorja- ne izpoljnjuje z zakonom ptedpidanih pogojev in Rtv ima nelegitimen nadzorni svet, ki je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.