Odvetnica umrla v eksploziji

V Bosni in Hercegovini danes odmeva tragična usoda odvetnice, ki je umrla v eksploziji pred svojo pisarno.
Oglej si celoten članek

Pred odvetniško pisarno v središču Bihaća je danes zjutraj eksplodirala bomba, ki so jo nastavili neznanci. V eksploziji je po pisanju tamkajšnjih medijev umrla odvetnica Jasmina Koričić, ki je aktivirala eksploziv, ko je odprla vrata svoje pisarne.

Po pisanju portala Avaz se je pokojna odvetnica ukvarjala predvsem s civilnimi tožbami. Pišejo še, da se je po smrti svojega brata, podjetnika, ki so mu poslovni partnerji dolgovali precej denarja, po pravni poti v imenu družine prizadevala, da bi te dolgove poplačali.

Policija dogodek še preiskuje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:05 13. Februar 2015.

    kapibara,lahko prosim še enkrat napišeš kaj si hotel povedati????

  • 14:54 13. Februar 2015.

    Tam žal bombe..pri nas pa direktorici DURS-a grozilo pismo , napram otrokom, ker je obelodanila, da ima koncern jakoviĆ ODLOG …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.