Odvisnikom prodajala tablete

Foto: Žurnal24 (Foto: Policijska uprava Koper)
Izolski policisti 38-letnici zasegli 694 tablet, ki jih je prodajala odvisnikom od prepovedanih drog. Kazenska ovadba za kaznivo dejanje neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.
Oglej si celoten članek

Izolski policisti so pri terenskem delu prišli do podatka, da 38-letna ženska iz Pirana odvisnikom od prepovedanih drog na območju Pirana prodaja tablete dormicum, večje količine teh tablet pa naj bi imela shranjene na naslovu, kjer biva.

Hišna preiskava in zaseg tablet
Na podlagi zbranih obvestil so na Okrožno državno tožilstvo v Koper 
poslali predlog za hišno preiskavo, ki so jo na podlagi odredbe policisti v sredo tudi zaključili, je sporočila tiskovna predstavnica Policijske uprave Koper Anita Leskovec

Foto: Žurnal24



Pri 38-letnici so našli in zasegli 694 tablet dormicum, ki vsebujejo snov midazolan. Tablete so razvrščene na 208. mesto III. skupine Uredbe o razvrstitvi prepovedanih drog.    

Ženski so odvzeli prostost, jo zaslišali in nato izpustili. Zoper njo
bodo podali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje neupravičene proizvodnje
in prometa s prepovedanimi drogami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.