Ogenj uničil delavnico

Foto: PGD Slovenske Konjice požar Konus Slovenske Konjice ogenj Foto: PGD Slovenske Konjice požar Konus Slovenske Konjice ogenj Foto: PGD Slovenske Konjice požar Konus Slovenske Konjice ogenj Foto: PGD Slovenske Konjice požar Konus Slovenske Konjice ogenj Foto: PGD Slovenske Konjice požar Konus Slovenske Konjice ogenj Foto: PGD Slovenske Konjice požar Konus Slovenske Konjice ogenj Foto: PGD Slovenske Konjice požar Konus Slovenske Konjice ogenj Foto: PGD Slovenske Konjice požar Konus Slovenske Konjice ogenj Foto: PGD Slovenske Konjice požar Konus Slovenske Konjice ogenj
Ognjeni zublji so uničili mizarsko delavnico v Slovenskih Konjicah.
Oglej si celoten članek

Kot poroča uprava za zaščito in reševanje, je včeraj nekaj minut pred 17. uro zagorelo v mizarski delavnici podjetja Konus v Slovenskih Konjicah. Zagorelo je v silosu žagovine, požar pa se je razširil na ostrešje, so sporočili s PU Celje.

Požar je uničil objekt v izmeri 20 x 10 metrov in opremo, ki je bila v objektu. Tuja krivda je izključena. V požaru je nastala škoda v višini 30.000 evrov. 

Foto: PGD Slovenske Konjice požar Konus Slovenske Konjice ogenj

Požar so pogasili gasilci IGE Konus, PGD Slovenske Konjice, Loče in Tepanje. Na požarni straži so ostali gasilci IGE Konus. 

Foto: PGD Slovenske Konjice požar Konus Slovenske Konjice ogenj

Pristojne službe so bile o požaru obveščene. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.