Ogenj uničil hlev

Foto: Žurnal24 (Foto: Jaka Paurič)
V naselju Pečke v občini Makole je včeraj popoldne zagorel hlev. Objekt je v celoti uničen, živali so pravočasno rešili.
Oglej si celoten članek

Zagorelo je okrog 17. ure popoldne, in sicer v gospodarskem poslopju velikosti 20 krat 10 metrov. Ogenj se je razširil še na sosednjo hišo, kjer je poškodoval del ostrešja, medtem ko je hlev zgorel v celoti.

Posredovali so prostovoljni gasilci iz Makol, Laporja, Poljčan in Slovenske Bistrice. K sreči so uspeli pred najhujšim rešiti stanovanjsko hišo in iz hleva tudi vso živino.

Materialno škodo kot tudi vzrok požara še ugotavljajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.