Ogorčen nad parkiranjem policistov

Foto: Žurnal24 Naš bralec meni, da policisti dajejo slab zgled drugim voznikom. (Foto: Bralec)
Naš bralec je ogorčen nad tem, kako policisti parkirajo svoje jeklene konjičke.
Oglej si celoten članek

V uredništvo smo prejeli fotografijo policijskega avtomobila, parkiranega pred pošto v Dravljah. To sicer ne bi bilo nič čudnega, če možje v modrem s svojim parkiranjem ne bi pošteno razjezili našega bralca, ki pravi, da je takšno vedenje nedopustno.

Policisti naj bi po mnenju našega bralca dajali slab zgled drugim voznikom. Možem v modrem pa se je očitno izjemno mudilo, saj so avtomobil res nekoliko nerodno parkirali, čeprav so imeli prostora več kot dovolj. To se pred pošto v Dravljah zelo poredko zgodi, saj je na voljo le nekaj manjših parkirišč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.