Okradel kulturno društvo

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
V Pomurju sta se v prometnih nesrečah poškodovali dve osebi. V Desklah pa so nekoga zamikali glasbeni instrumenti.
Oglej si celoten članek

Policisti iz Murske Sobote so ponoči obravnavali štiri prometne nesreče, v dveh sta se dve osebi lažje telesno poškodovali. V naselju Korovci je namreč voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti vožnje v levem ovinku zapeljala z vozišča ter trčila v drevo in se pri tem lažje poškodovala. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je vozila pod vplivom alkohola. Škode na vozilu je za sedem tisoč evrov.

S Policijske uprave Nova Gorica pa so sporočili, da se je "v zadnjih nekaj dnevih v Desklah pripetila tatvina glasbenih instrumentov. Neznani storilec je vstopil v prostore kulturnega društva, kjer ima orkester glasbene vaje. Storilec ni imel prav težkega dela, saj je bilo okno le priprto. Ukradel je bobne, več činel, dve flavti in bas kitaro z ojačevalcem. Kulturno društvo je oškodoval za štiri tisoč evrov".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.