Okradla moškega na berglah

V Sečovljah je voznica črnega BMW-ja hrvaških oznak okradla domačina.
Oglej si celoten članek

Neznana ženska, stara okrog 45 let, visoka okrog 165 cm in oblečena v črno trenerko, je v Sečovljah pristopila do 67 letnega domačina, ki se je nahajal na vrtu pred hišo. Prosila ga je, če ji dovoli uporabiti WC v hiši.

Primorec ji je to dovolil, ženska pa je izkoristila njegovo zaupljivost tako, da mu je iz denarnice, ki jo je imel na mizi v hiši, ukradla 300 evrov. Moški je dejanje videl, vendar ni mogel ukrepati, saj za hojo uporablja bergle.

Tatica je po dejanju sedla v osebni avtomobil znamke BMW črne barve hrvaških registrskih oznak (Pula) in se odpeljala neznano kam. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.