Okradla starko na pomožnem vozičku

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Okoli 20 let stara neznanka je včeraj v Mariboru okradla 94-letno žensko. Iz pomožnega voziička ji je odtujila vrečo, v kateri je bil denar in dokumenti, ter pobegnila neznano kam.
Oglej si celoten članek

Včeraj dopoldne je neznana storilka pred vhodom v garažo na Kamniški ulici 2 v Mariboru, s pomožnega vozička za hojo, 94-letni gospe odtujila vrečko iz tekstila, črno - bele barve, z belimi pikami in napisom Loterija Slovenije, spo sporočili mariborski policisti. 

V vreči je 94-letnica imela denarnico, nekaj evrov gotovine ter manjšo denarnico z osebnimi dokumenti. Prav tako je v vrečki imela dioptrijska očala v svetlem etuiju.

Neznana storilka, stara okoli 20 let, visoka okoli 170 cm, dolgih suhih nog, oblečena v temne oprijete hlače in krajšo vetrovko, temnih las, spetih v čop, je pobegnila v smeri Strossmayerjeve ulice in nato neznano kam. 

 

Materialna škoda znaša okoli 400 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:04 4. November 2014.

    Tolk smo v kurcu,da me nič več ne preseneti.

  • 18:33 3. November 2014.

    zalostno,uboga starka

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.