Omar spet na sodišču

Foto: Žurnal24 Naber je vztrajal, da do spornega pripetljaja nikoli ni prišlo. (Foto: Žurnal24)
Nadlegovanje. Sojenje pevcu tudi tokrat poteka za zaprtimi vrati.
Oglej si celoten članek

Omar Naber je danes spet sedel na zatožno klop, tokrat pred drugim senatom. Višje sodišče je namreč razveljavilo sodbo sodišča, na katero sta se pritožila tako Naberjev odvetnik kot tožilec.

Znanega pevca so maja lani zaradi nasilništva obsodili na sedem mesecev zapora, pogojno na dve leti, niso pa ugotovili spolnega nasilja. Tudi tokrat je sodišče upoštevalo oškodovankino željo in sojenje za javnost zaprlo. Neuradno mu tožilstvo očita, da je v ljubljanskem Bachusu konec oktobra 2005 nadlegoval študentko. Čeprav naj bi mu njena prijateljica rekla, naj jo pusti pri miru, ji je na hrbtu zvil roke, jo začel otipavati in lizati po obrazu. Nazadnje jo je s pestjo udaril pod očesom, prijateljico pa prijel za mednožje, opisuje tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.