OMD osvojila naslov najbolj kreativne medijske agencije

Gunn Report je OMD že desetič zapored podelil naslov najbolj kreativne medijske agencije na svetu.
Oglej si celoten članek



Poleg kreativnosti se pri ocenjevanju upoštevajo tudi inovativnost, učinkovitost in celostna uspešnost agencije in posameznih oglaševalskih akcij v preteklem letu.

Osvojeni naslov dokazuje odličnost OMD, ki za svoje naročnike konsistentno ustvarja učinkovite oglaševalske akcije, ki naročnikom prinašajo odlične poslovne rezultate.

K temu laskavemu naslovu je prispevala tudi OMD Slovenija, z osmimi  osvojenimi nagradami v preteklem letu za naročnika Renault za akciji Twingospodične in Z.E. Taxi.  Omenjeni akciji sta bili nagrajeni predvsem zaradi svoje digitalne inovativnosti, strateške uporabe medijskih kanalov, izjemne učinkovitosti in edinstvenega pristopa doseganja ciljnih skupin in njihovega vključevanja na socialnih omrežjih.

S tem je medijska agencija OMD, ki jo v Sloveniji vodi Polona Javornik, dokazala, da je na področju digitalnih strategij ena izmed vodilnih v Sloveniji.

Povezave:
www.omd.com
www.facebook.com/OMD.Slovenia/
www.twitter.com/omd_slovenia  
www.linkedin.com/company/omd-slovenia

Več informacij na povezavi Campaign US: http://www.campaignlive.com/article/omd-scores-again-gunn-report-media-2015/1383061#0887WmIbXm5HVXSD.07

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.