Onemogočen dostop do smučišča Krvavec

Foto: Žurnal24 Na festivalu, s katerim hočejo poudariti, da "bi bili Slovenci lahko ponosnejši
Kabinska žičnica, ki omogoča dostop na smučišče Krvavec, je v okvari. Za odpravo tehnične napake naj bi potrebovali približno tri dni.
Oglej si celoten članek

Kot so pojasnili na Krvavcu, bodo za odpravo tehnične napake potrebovali približno tri dni, v tem času pa bodo smučarje, ki so ostali na Krvavcu, po želji z avtobusom prepeljali v dolino.

Tehnična napaka je nastala pri vključevanju kabine na transportno vrv, vendar v tem času na srečo na žičnici in njeni bližini ni bilo nobenih gostov. Je pa na Krvavcu več sto gostov, ki lahko v času, ko bo kabinska žičnica v okvari, še naprej uporabljajo smučišča, saj ostale naprave delujejo. Poleg tega bodo za njih organizirali tudi avtobusni prevoz na spodnjo postajo kabinske žičnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.