Opazil, da želi mrtvo pijani voznik v avto, sledilo je tole ...

Foto: Nik Rovan Alkotest Foto: Boštjan Tacol Alkotest Foto: Saša Despot policija Foto: Saša Despot policija
V krvi je imel tri promile alkohola.
Oglej si celoten članek

V soboto so policisti Postaje prometne policije Celje na avtocestnem počivališču Lopata ustavili 54-letnega voznika osebnega vozila, na katerega nezanesljivo vožnjo je opozoril občan, ki je poklical policijo.

"Občanu se ob tej priložnosti za klic zahvaljujemo," sporočajo policisti in dodajajo, da je preizkus z alkotestom pokazal, da je imel voznik skoraj tri promile alkohola v krvi.

Skoraj dva promila in pol alkohola v krvi pa je alkotest pokazal vozniku osebnega vozila, ki so ga policisti Policijske postaje Dravograd, v soboto ustavili v Trbonjah. Obema voznikoma so policisti na kraju odvzeli vozniški dovoljenji, zoper oba sledita obdolžilna predloga.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:00 6. November 2017.

    Kaj pa odvzem vozila? Neki starejši upokojenki so odvzeli avto ,ker se je z njim prevažal njen pijan sin ! …

  • 12:29 6. November 2017.

    in zakaj nista v priporu-avtomatsko bi morali iti,če je več kot itd. ali ko so razlogi za odvzem vozniškega itd.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.