Operirali nekdanjega ministra

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanjega gospodarskega ministra v Pahorjevi vladi Mateja Lahovnika, ki je bil v javnosti zelo priljubljen, so v ponedeljek operirali v jeseniški splošni bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Lahovnik je moral pod kirurški nož zaradi poškodbe na desni roki. Operacija, ki jo je opravil kirurg Janez Pšenica, je potekala brez zapletov. Lahkovnik pa je bolnišnico zapustil že naslednji dan, poročajo Slovenske novice.

Nekdanji gospodarski minister je sicer veljal za enega izmed najbolj priljubljenih slovenskih politikov in ministrov v vladi Boruta Pahorja. Na Delovem Barometru priljubljenosti za leto 2010 je bil na drugem mestu oziroma takoj za predsednikom države Danilom Türkom

Z mesta ministra je Lahovnik odstopil 8. julija lani. Kot je takrat pojasnil, je to storil zaradi različnih pogledov s takratnim ministrom Gregorjem Golobičem. Tako je med drugim opozoril na konflikt interesov v primeru javnih razpisov v njegovem resorju, na katere se je prijavljalo tudi podjetje Ultra, katerega posredni solastnik je Golobič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • gec
    17:19 26. Oktober 2011.

    A BI MORAL BITI TVOJ JJ????

  • 17:56 22. September 2011.

    všečkajte najboljso steve jobs fan stran: facebook.com/steve.jobs.fans

  • 10:57 22. September 2011.

    zato, ker je to DELO-v barometer...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.