Opozorila zalegla

Foto: Žurnal24 Po tem, ko je piranski župan javno pozval k povečanju števila policistov, so ti
Varnost. Na Obalo prihaja 15 policistov, osem v Piran.
Oglej si celoten članek

Bolje. Policista na težkem motorju v Piranu do zdaj nismo videli. Po županovem javnem opozorilu, da ga varnost skrbi ter da je v občini, v kateri se število ljudi poleti podvoji, premalo policistov, jih je zdaj videti precej več – peš, na kolesih in motorju. Danes pa sta dva celo patruljirala po mandraču, so nas opozorili občani.

Vlomov, tatvin na plažah, nasilja, zasegov drog in drugih kaznivih dejanj v občini je vse več, kaznivih dejanj zoper premoženje na primer za kar 21 odstotkov več. Kabinet župana Tomaža Gantarja o tem, da bodo imeli v začetku julija v občini osem dodatnih policistov, niso obveščeni. Trenutno na tamkajšnji postaji dela 58 policistov, uprava pa jih lahko nekaj tja premesti tudi začasno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.