Opozorilo: Lažna prodajalca nakita

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Po Obali se potikata lažna prodajalca nakita. Policija opozarja vse, naj jima ne nasedejo in o tem obvestijo policijo.
Oglej si celoten članek

Koprska policija je že včeraj opozorila na dva moška, ki prodajata in ponujata domnevno zlat nakit brez vrednosti. Moška sta z goljufijo nakit najprej neuspešno poskušala prodati v Portorožu, v Izoli pa jima je uspelo verižico brez vrednosti prodati za 700 evrov.

Moška sta oba vitke postave, eden je višji in slovenščine ne govori tekoče, manjši pa govori tekoče slovensko. Goljufija poteka tako, da zaigrata najdbo zlatega nakita in ga nato ponudita v odkup po nižji ceni.

Policija prosi vse, ki bi opazili opisani osebi, ki bi na tak način poskušali izvršiti goljufijo, naj pokličejo 113 ali 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.