Opravičilo zaradi primera Nekrep

Foto: Anže Petkovšek Primer Nekrep Foto: Anže Petkovšek Primer Nekrep Foto: Anže Petkovšek Primer Nekrep Foto: Anže Petkovšek Primer Nekrep Foto: Anže Petkovšek Primer Nekrep Foto: Anže Petkovšek Primer Nekrep Foto: Anže Petkovšek Primer Nekrep Foto: Anže Petkovšek Primer Nekrep
Kanićeva za štiri mesece brez licence. Novi predsednik zbornice se je staršem opravičil, ker je postopek trajal tako dolgo.
Oglej si celoten članek

Zdravniška zbornica Slovenije je mariborski pediatrinji Zlatki Kanič, ki je leta 2008 zdravila Bora Nekrepa, izdala ukrep začasnega odvzema licence za štiri mesece.

Andrej Možina, novi predsednik zbornice, se je staršem in javnosti opravičil. "Zavedamo se, da je odločitev prepozna, zato se iskreno opravičujemo," je dejal. "Odločitev prihaja leta prepozno." Dogodek razume tudi kot opomin zbornici in zdravništvu.

Zagovornik Kaničeve Boštjan Penko je že včeraj napovedal, da se bo znova pritožil na odločitev zbornice, saj da je "sedanja odločba pravno povsem zmotna".

Zbornica je prvič Kaničevi odredila le javni opomin in trimesečno izobraževanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.