Oranžni alarm za Primorce

Foto: Arso
Foto: Arso
Za Primorsko izdano opozorilo na močnejše nalive in točo.
Oglej si celoten članek

Danes bodo na Primorskem in Notranjskem ob nevihtah možni tudi močnejši nalivi in toča, opozarjajo na Agenciji RS za okolje (Arso), kjer so za to območje izdali oranžni alarm. "Ne pričakujemo pa tako močnih neviht, kot so bile včeraj. Je nekako mejna situacija. Nevihta je prišla dopoldne iz Tržaškega zaliva in se je zelo razvila, lahko bi dala točo in nalive. Lahko je bil to edini primer, lahko bo še kakšen, ne bo pa veliko," so nam pojasnili na Arsu.

Danes nekoliko hladneje
Po Sloveniji bo popoldne spremenljivo do pretežno oblačno, predvsem v zahodni in osrednji ter deloma v severni Sloveniji bodo nastajale plohe in nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 26, na Primorskem do 29 stopinj Celzija.

Aktualne vremenske razmere spremljajte na vreme.net.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.