Oropal banko

Foto: Žurnal24
Okoli 11. ure je neznan moški oropal poslovalnico Probanke na Ravnah na Koroškem.
Oglej si celoten članek

Osumljenec je bančni uslužbenki zagrozil s pištolo, po izvršitvi ropa pa je stekel iz banke v smeri naselja Čečovje na Ravnah na Koroškem. Policija nadzira promet in opravlja nadzore prevoznih sredstev in oseb.

Neznanec je visok okoli 190 centimetrov. V času ropa je bil oblečen v svetlosive hlače trenirke in puhovko temnosive barve. Na glavi je imel kapo črne barve z izrezom za oči. 

Policija naproša vse, ki bi karkoli vedeli o ropu, naj pokličejo interventno številko policije 113 na OKC PU Slovenj Gradec. Vse, ki bi karkoli vedeli o ropu, vljudno prosimo, naj pokličejo na interventno številko policije 113 na OKC PU Slovenj Gradec. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.