Oropal bencinski servis in grozil

Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Policija prosi za pomoč pri iskanju storilca.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 21.30 so bili ljubljanski policisti obveščeni o ropu bencinskega servisa na Šmartinski cesti v Ljubljani. Po do sedaj zbranih obvestilih je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec vstopil v prodajalno in od uslužbenke zahteval denar, kar je podkrepil z grožnjo z ostrim predmetom, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

Storilec je iz blagajne odtujil nekaj bankovcev in zbežal s kraja. Moški je izredno suhe postave, visok med 175 in 180 centimetrov, oblečen je bil v temno sive hlače in jopico z belo zadrgo, obut pa v superge črne barve z belim podplatom. Nosil je sončna očala in tekstilno masko čez obrat, govoril je slovensko.

Policisti glede okoliščin kaznivega dejanja nadaljujejo z zbiranjem obvestil, so dodali na PU Ljubljana.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.