Oropal trgovino. Ste ga videli?

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Okoli 15.30 se je na Planini v Kranju zgodil rop.
Oglej si celoten članek

Kranjske policiste so obvestili, da se je v živilski trgovini na Planini v Kranju, nasproti nekdanje mlekarne, odvil rop. Storilec je vstopil v trgovino in zaposlenim zagrozil z orožjem. Odtujil je nekaj denarja in skraja peš pobegnil proti Čirčam. 

Storilec je visok okoli 170 centimetrov, oblečen je bil v zeleno "vojaško" jakno, obraz pa je imel zakrit s črno makso z izrezom za oči. V ropu ni bil nihče poškodovan. 

Policija prosi vse, ki so videli tako osebo ali so bili priča ropu, naj čim prej to sporočijo policiji na številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:13 13. December 2017.

    Vsaj nekaj koristnega od nase skorumpirane policije!Da ne bo scitila samo gospodarske kriminalce in terorizirala postene ljudi in spletkarila.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.