Oropal zlatarno, pobegnil prodajalki

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mlajši fant včeraj oropal zlatarno v mariborskem Europarku. Prodajalka ga je zadrževala do vhodnih vrat v nakupovalni center, nato pa se ji je izmuznil.
Oglej si celoten članek

Neznani mlajši fant, temnejše polti, oblečen v roza majico in črne kratke hlače je včeraj iz steklene vitrine v zlatarni vzel  vzel zlato verižico in zlati prstan. Na isti način je vlomil še v drugo vitrino, iz katere je odtujil rdeče zlat prstan s črnim ahatom, vrednega 1.990 evrov.

"Ko je to opazila prodajalka, je stekla do neznanega storilca in ga ujela pri vratih, pri tem sta mu prstan in verižica padla na tla, zadržal pa je rdeče zlat prstan. Prodajalka je neznanega storilca držala za roko in mu sledila do izhoda iz Europarka, kjer se ji je iztrgal iz rok, in pobegnil v smeri proti reki Dravi. Skupna materialna škoda znaša okoli 2.200 evrov," so sporočili iz PU Maribor.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.