Oropali banko v Dutovljah, policija prosi za pomoč

Foto: Gregor Prebil Fotografija je simbolna.
Foto: Gregor Prebil Fotografija je simbolna.
Nekaj po 13. uri sta dva neznanca oropala banko v Dutovljah.
Oglej si celoten članek

Policisti PU Koper so bili ob 13.27 obveščeni o ropu bančne ustanove v Dutovljah. Do zaposlene v banki sta prišla dva moška. Po prvih podatkih je eden od njiju zagrozil z orožjem in zahteval denar. 

Neznanca sta po izvršenem dejanju pobegnila. Oblečena sta bila v temnejša oblačila, preko glav sta imela temni kapuci in kirurški maski. Visoka sta približno 170 centimetrov. 

Policija vse, ki bi v tem času opazili karkoli sumljivega, prosi, da to čim prej sporočijo na 113 ali policistom, ki so trenutno na kraju in opravljajo ogled. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.