Oropali bencinski servis v Šoštanju

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Oropali bencinski servis na Aškerčevi cesti v Šoštanju. Policija išče očividce.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred drugo uro je oborožen moški, visok okoli 180 centimetrov, oropal bencinski servis na Aškerčevi cesti v Šoštanju. Ko je denar dobil, je peš pobegnil proti pošti in stanovanjskim blokom. V ropu ni bil nihče poškodovan, policija pa roparja še vedno išče.

Ste ga videli?

Predstavnica Policijske uprave Celje Milena Trbulin je povedala, da je imel storilec oblečeno rdečo jakno oziroma zgornji del trenirke z modrimi rokavi z vmesno črto, obut je bil v športne copate, na glavi pa je nosil črno čelado z vezirjem in belimi nalepkami. Čez usta pa je imel nameščeno belo ruto.

Občane, ki so opazili moškega, ki bi ustrezal opisu, policija prosi, da jih o tem obvestijo. Pokličejo lahko na telefonsko številko 113 ali na telefonsko številko Policijske postaje Velenje (03) 898 61 00.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.