Oropali trafiko

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Trije mladoletniki osumljeni ropa trafike v Slovenj Gradcu.
Oglej si celoten članek

V petek so neznanci oropali trafiko na Glavnem trgu v Slovenj Gradcu. Policisti so kmalu po dejanju prijeli dva mladoletna osumljena, v večernih urah pa še tretjega.

Okoli 14. ure sta po navedbah policije dva zamaskirana moška vstopila v trafiko na Glavnem trgu v Slovenj Gradcu. "Z nožem sta zagrozila prodajalki ter iz blagajne ukradla gotovino, odnesla pa sta še nekaj škatlic cigaret," pojasnjuje Milena Tribulin s PU Slovenj Gradec. "Po dejanju sta peš pobegnila. Med potjo sta odvrgla maski in nož."

Omenjeno dvojico so prijeli v bližini bivše tovarne Nova oprema v Slovenj Gradcu. Enemu od njiju so zasegli nož in ukradeno gotovino, drugemu pa ukradene cigarete. Tretjega, prav tako mladoletnega osumljenca, ki je sodeloval pri ropu, so policisti v večernih urah prijeli na avtobusni postaji v Slovenj Gradcu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.