Orožje, zakopano v gozdu

Foto: PU Novo mesto Zaseženo orožje Foto: PU Novo mesto Zaseženo orožje Foto: PU Novo mesto Zaseženo orožje
V bližini naselja Brezje policisti našli puško, dva revolverja, pištolo in strelivo, ki so bili zaviti v vrečko in zakopani 20 centimetrov globoko.
Oglej si celoten članek

Novomeški policisti so v naselju Brezje opravili hišno preiskavo, preiskali so tudi okolico in v gozdu našli skrito orožje in strelivo.

Tisti, ki je orožje skrival, se je potrudil: puško, dva revolverja, pištolo in več kot 140 nabojev je skril v vrečko in nato zakopal 20 centimetrov globoko. Policisti so orožje in strelivo zasegli, našli pa so še tehtnico in manjšo količino prahu, za katerega obstaja sum, da gre za prepovedano drogo.

"O najdbi so obvestili pristojno tožilstvo. Zasežene predmete bodo posredovali v kriminalistično tehnično preiskavo. Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil in ugotavljajo izvor orožja, za katerega obstaja sum, da izvira iz kaznivih dejanj," so še zapisali na PU Novo mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:10 28. September 2011.

    Ta pa ni moja !

  • 17:24 27. September 2011.

    Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja: http://www.zurnal24.si/pravno-obvestilo#kodeks_komentiranja Uredništvo zurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.