Osem kandidatov za direktorja

Foto: Žurnal24 Nana Jauk, vršilka dolžnosti direktorice radovljiške občinske uprave, se na razp
Občina Radovljica. Novi direktor občinske uprave znan predvidoma v začetku aprila.
Oglej si celoten članek

Na dolgo pričakovani razpis za direktorja občinske uprave, ki ga je Občina Radovljica objavila v začetku marca, se je prijavilo osem kandidatov.

Župan ima favorita

Med kandidati ni zdajšnje vršilke dolžnosti direktorice radovljiške občinske uprave Nane Jauk, ki je pred dnevi pojasnila, da se za to mesto ne bo prijavila, kajti radovljiški župan Ciril Globočnik je javno povedal, da ima za to mesto favorita in ne favoritinje. O imenu ni želel govoriti, ob lanski izvolitvi za župana pa je dejal, da si bo za izbiro vzel dovolj časa; od direktorja poleg strokovnosti in izkušenj pričakuje, da mu bo lahko stoodstotno zaupal.

Konec marca ali aprila

“V naslednjih dneh sledi pregled vlog glede na razpisne pogoje, pogovori s kandidati pa bodo opravljeni predvidoma zadnji teden v marcu,” so v petek za Žurnal24 sporočili iz kabineta župana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.