Osemletnik se je zapletel v mrežo v morju

Foto: Profimedia
Na plaži pri Zadru se je deček med kopanjem zapletel v zaščitno mrežo. Ko ga je oče rešil iz vode so ga morali oživljati, zdravi se na oddelku za intenzivno nego.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo o nesreči, ki se je zgodila na plaži Frnaža v Bibinjah pri Zadru. Osem let star deček se je zapletel v zaščitno mrežo v morju in ostal ujet na globini enega metra in pol. 

Za njim je v morje skočil njegov oče in ga z nožem rešil, a fant je že bil predolgo pod vodo. 

Po prihodu iz vode so ga morali oživljati, nato so ga prepeljali v bolnišnico v Zadru. Hrvški mediji navajajo, da je težke poškodbe ter se zdravi na oddelku za intenzivno nego.

Nesreča se je zgodila v torek okoli šeste ure popoldan. Policija okoliščine nesreče še preiskuje.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:45 28. Junij 2017.

    Če kdo potrebuje zdravnika pr kockastih je najbolje zanj, da se odpelje v drugo državo!!!!!

  • 09:52 28. Junij 2017.

    www.zurnal24.hr

  • 09:52 28. Junij 2017.

    www.zurnal24.hr

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.