Osilnica: Moški domnevno umrl zaradi podhladitve

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V hiši so našli mrtvega starejšega moškega.
Oglej si celoten članek

V naselju Strojiči, v občini Osilnica so našli mrtvega starejšega moškega. Gasilci PGD Osilnica so odprli vrata stanovanjske hiše. V njej so našli mrtvega starejšega moškega, ki je domnevno umrl zaradi podhladitve, poroča uprava za zaščito in reševanje.

O smrtnih žrtvah zaradi izjemno mrzlega vremena poročajo iz vse Evrope. Skupaj je zaradi polarnega mraza na stari celini v zadnjih nekaj dneh umrlo že več deset ljudi, predvsem brezdomcev in migrantov. 

V prihodnjih dneh bodo v naših krajih še vedno zimske temperature, a tako nizkih, kot smo jim bili priča zjutraj, ne bo. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.