Oskrunitev spomenika v Kamniški Bistrici

Foto: Bralec
Foto: Bralka
Na večer državnega praznika so neznanci oskrunili kapelico, posvečeno žrtvam revolucionarnega nasilja v Kamniški Bistrici.
Oglej si celoten članek

Prosim vas, da o tej mazaški akciji obvestite javnost,” se je na naše uredništvo obrnil zgodovinar dr. Jože Dežman. Neznanci so namreč na spomenik žrtvam revolucionarnega nasilja v Kamniški Bistrici napisali pripis “Sramotna laž bega SDS”.

Dežman dodaja svoje mnenje, da ima “mazaška akcija v Kamniški Bistrici verjetno svoje očete v strupeni propagandi in lažeh, ki jih širijo g. Turnšek, g. Vrhunec in drugi vidni člani Zveze združenj borcev za vrednote NOB. Pridružili so se jim tudi drugi ekstremisti, ki so v kamniškem primeru svoj domet pokazali že z sramotenjem Franceta Balatniča.”

Ta trenutek vam lahko zgolj potrdim le to, da je bila o skrunitvi spomenika ljubljanska policija obveščena v petek okrog 13.15 ure. Policisti so ugotovili, da je neznani storilev preko noči poškodoval spominsko obeležje,” nam je potrdila Nataša Pučko z ljubljanske uprave.

Policija obvestila o neznancu ali neznancih, ki so oskrunili spomenik, še išče. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 17:07 1. Julij 2015.

    TO JE SIGURNO PROVOKACIJA SSDSS IN PLEŠKOTA KOT IDEOLOGA

  • 13:18 29. Junij 2015.

    NOB si mislil,ane.

  • 12:38 29. Junij 2015.

    Verjetnon ni mislil, da boste grafit dali v naslov in tako naredili reklamo za mazače?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.