Ostal ukleščen v avtomobilu

Foto: Matjaž Knuplež nesreča Laze pri dolskem Foto: Matjaž Knuplež nesreča Laze pri dolskem Foto: Matjaž Knuplež nesreča Laze pri dolskem Foto: Matjaž Knuplež nesreča Laze pri dolskem Foto: Matjaž Knuplež nesreča Laze pri dolskem Foto: Matjaž Knuplež nesreča Laze pri dolskem Foto: Matjaž Knuplež nesreča Laze pri dolskem
Na cesti Zalog - Laze pri Dolskem se je okoli 19.30 zgodila prometna nesreča, v kateri so morali posredovati gasilci in iz enega od vozil rešiti ukleščeno osebo.
Oglej si celoten članek

Po podatkih Centra za zaščito in reševanje sta trčili dve osebni vozili. V enem od vozil je ostal en človek ukleščen. Po besedah našega bralca, naj bi imel ukleščeno nogo, zaradi česar so morali posredovati gasilci. Gasilci Gasilske brigade Ljubljana so s tehničnim posegom rešili ukleščenega voznika, nudili pomoč reševalcem in zavarovali kraj nesreče. Dve poškodovani osebi so reševalci prepeljali na zdravljenje v ljubljanski klinični center.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.