Ostal v gorečem avtomobilu

Foto: Žurnal24 Po neuradnih podatkih je do nesreče prišlo zaradi izsiljevanja. (Foto: bralec)
Dolenjska cesta, ena glavnih ljubljanskih prometnic, je bila zvečer več ur zaprta zaradi prometne nesreče. Čeprav je pločevina močno trpela, do najhujšega ni prišlo.
Oglej si celoten članek

Vse podrobnosti nesreče na štiripasovnici med Rakovnikom in Peruzzijevo cesto še niso bile znane, vseeno pa so so na policiji za Žurnal24 povedali, da sta bili v nesrečo udeleženi dve osebni vozili.

Eno od vozil se je po trčenju vnelo,v njem pa je ostal ukleščen voznik, poroča Center za obveščanje. Gasilci so požar pogasili in voznika izrezali iz pločevine. Ranjenega so prevzeli reševalci.

Po neuradnih podatkih naj nihče od potnikov ne bi bil v življenjski nevarnosti. Več bo znanega v soboto.

Foto: Žurnal24

 

Očividci so povedali, da naj bi nesrečo povzročilo izsiljevanje enega od voznikov. Po nekaterih informacijah naših bralcev naj bi povzročitelj nesreče celo vozil po napačni strani ceste.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.