Ostali ukleščeni v vozilu

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
Na Jeprci pri Kranju prometna nesreča treh vozil.
Oglej si celoten članek

Cesta je na Jeprci pri Kranju je bila popoldan zaradi prometne nesreče zaprta več ur. Po podatkih uprave za zaščito in reševanje so bila udeležena tri osebna vozila, v enem od njih je ostalo ukleščenih več oseb. 

"Nesrečo je okoli 14. ure povzročila 40-letna voznica osebnega avtomobila iz okolice Ljubljane, ki je med vožnjo zapeljala na nasprotno smerno vozišče in trčila v vozilo udeleženca, ki je pravilno peljal proti Kranju," je povedal Bojan Kos iz PU Kranj. Po trčenju sta oba udeleženca nesreče izgubila oblast nad vozilom. Udeleženec je zato zapeljal s ceste, vozilo povzročiteljice nesreče pa se je začelo obračati po vozišču in pri tem trčilo v še eno vozilo.

Po prvih podatkih se je v nesreči poškodovalo šest oseb, dve huje.

Druga nesreča pri Bodovljah

Gorenjski policisti so obravnavali še eno prometno nesrečo, in sicer v Bodovljah pri Škofji Loki, kjer sta trčili dve vozili. "Policisti so po ogledu kraja nesreče ugotovili, da je nesrečo okoli 14. ure povzročila 62-letna voznica iz okolice Škofje Loke," je pojasnil Kos.

Voznica se je v nesreči lažje poškodovala, promet na cesti pa je že sproščen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.