Osumljena je 27-letna sestrična

Foto: Foto: Ivica Galović/Pixsell
Foto: Foto: Ivica Galović/Pixsell
Hrvaško je pretresla smrt 14-letnice, ki je včeraj umrla v reševalnem vozilu med prevozom v bolnišnico. Uboja je osumljena njena 27-letna sestrična.
Oglej si celoten članek

27-letnica iz Zatona Obrovačkega je osumljena težkega uboja 14-letne sestrične Sare Čirjak iz Zadra, ki je včeraj zaradi hudih ureznin umrla med prevozom v bolnišnico v Gospiču. Uboj se je zgodil na kmetiji njenega očeta na območju Žuljine v Liki, kamor je prišla z družino, ki tam pase ovce. 

PREBERITE ŠE:

Sara Ćirjak je kot vsako leto med šolskimi počitnicami prišla z družino na kmetijo Mala Mila, ki ga njen oče upravlja skupaj z bratom. Njegova najstarejša hči je osumljena, da je zjutraj iz neznanega razloga s hladnim orožjem večkrat zabodla mlajšo Saro na območju prsnega koša.

Čeprav so zdravniki poskušali z oživljanjem dekleta, na žalost niso bili uspešni in so lahko ugotovili le njeno smrt ter okoli 8.30 o sumljivih okoliščinah obvestili policijo.

Motiv napada ni znan

Med preiskavo je policija pridržala osem članov dekličinih bližnjih sorodnikov. Prebivalci Zatona Obrovačkoga so za 24sata povedali, da je 27-letnica po dejanju pobegnila z ranča, a jo je policija pozneje prijela. 

Kakšen je motiv napada, še ni znano. Osumljena bo danes zaslišana pred preiskovalnim sodnikom v Karlovacu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.