Osumljenca brutalnega pretepa pred sodnika

Foto: zurnal24.si
Foto: zurnal24.si
Osumljenca, stara 20 in 29 let, ki naj bi v okolici Krškega brutalno pretepla 26-letnika, bosta danes stopila pred preiskovalnega sodnika.
Oglej si celoten članek

Policija, ki jo je anonimni prijavitelj na brutalen posnetek na družbenem omrežju opozoril že okoli 4. ure zjutraj, je prostost dvema osumljencema odvzela že nekaj ur po dogodku. Osumljenca stara 20 in 29 let pa bosta še danes stopila pred preiskovalnega sodnika v Krškem. Dodatnih informacij okrožno sodišče v Krškem še ne daje.

Policija bo danes sicer predstavila, katerih kaznivih dejanj sta osumljena oba obdolženca. Novomeška policijska uprava je napovedala izjavo za javnost ob 13.30 uri, kjer bodo predstavili dodatne informacije glede zadnjih primerov nasilnih kaznivih dejanj.

Policisti in kriminalisti po besedah Alenke Drenik, predstavnice PU Novo mesto, zaenkrat nimajo novih informacij glede zdravstvenega stanja poškodovanega 26-letnika, ki je v življenjski nevarnosti. Hudo pretepeno žrtev so najprej sprejeli v novomeški bolnišnici, od tam pa so jo prepeljali v UKC  Ljubljana. Kot je za POP TV povedal Bojan Kostič, zdravnik, ki je v novomeški bolnišnici sprejel hudo poškodovanega 26-letnika, so morali poškodovanega tudi oživljati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.