Osumljencema vzeli prostost

Foto: Žurnal24 Policisti so preiskali prostore AMZS v Lescah. (Foto: Renata Škrjanc)
Po včerajšnji akciji so gorenjski policisti odvzeli prostost 42-letnici in 45-letniku iz okolice Radovljice. Na AMZS uvajajo interno preiskavo.
Oglej si celoten članek

Policisti in kriminalisti so pri obeh osumljencih opravili hišni preiskavi. 42-letno osumljenko in 45-letnega osumljenca zaslišujejo in preglejujejo zaseženo gradivo.

"Osumljenca sta pri opravljanju svojega dela kot uradni osebi storila kazniva dejanja s tem, da sta v nasprotju z zakonom omogočila izvedbo tehničnih pregledov in registracije več vozilom in si s tem protipravno pridobila premoženjsko korist," so sporočili s PU Kranj.

V akciji sodeluje okoli 40 policistov, več pa bo znanega po zaslišanjih osumljenih.

Kot smo že včeraj poročali, naj bi bil osumljen zakonski par, ki je bil zaposlen v poslovalnici AMZS-ja v Lescah.

Inetrna preiskava na AMZS
Iz AMZS pa so sporočili, da sum kaznivega dejanja obsojajo. Napovedali so, da bodo uvedli temeljito notranjo preiskavo. Zoper tiste, ki so vpleteni v očitana dejanja, pa bodo ustrezno ukrepali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.