Osumljenec za zapahi, imel naj bi pomagače

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V ameriškem mestu Portland v državi Oregon je ponoči 22 letni moški streljal na skupino ljudi in ranil štiri osebe. Policija je osumljenca aretirala, v njegovem vozilu so našli orožje.
Oglej si celoten članek

V streljanju so bili ranjeni dve dekleti in dva fanta, stari od 16 do 20 let. Tri ranjene so odpeljali v bolnišnico, med njimi 16-letnico, ki je v kritičnem stanju. Domnevajo, da je bilo streljanje povezano z obračuni med tolpami.

Posebna srednja šola Rosemary Anderson izobražuje dijake, ki so jih vrgli iz drugih srednjih šol oziroma so se izpisali sami, ter brezdomce in samohranilce. Po streljanju so zaprli tudi okoliške šole.

Policija domneva, da je imel storilec dva pomagača.

V Portlandu je do streljanja na šoli prišlo nazadnje junija, ko je dijak ene od srednjih šol ubil sošolca in ranil učitelja, nato pa se je zaprl v stranišče in si sodil sam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.