Osumljeni umora dlje časa nasilen do družine

Foto: Sobotainfo.com
Foto: Sobotainfo.com
Preiskovalni sodnik mariborskega okrožnega tožilstva je za 63-letnega moškega, osumljenega umora sina, odredil pripor.
Oglej si celoten članek

Moški, ki je v torek zvečer z nožem umoril svojega sina, je po podatkih mariborskih policistov, že pred tem izvajal nasilje nad ostalimi družinskimi člani, ki tega niso prijavili policiji. Preiskava je pokazala, da je dejanje storil iz maščevanja in sovraštva. 

Po dejanju so ga policisti prijeli. Preiskovalni sodnik je zanj odredil pripor zaradi ponovitvene nevarnosti. 

Tragedija se je odvila v torek zvečer, ko naj bi osumljeni z nožem zabodel svojega 38-letnega sina. Čeprav so domačini v Sladkem vrhu, kamor se je družina preselila šele pred nekaj leti, izpovedali, da je zločinu najverjetneje botroval alkohol, policisti doslej tega še niso potrdili.

dezurni@zurnal24.si

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.