Osupljiv video o Dalmaciji

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Video je nastal med lanskim dopustovanjem ...
Oglej si celoten članek

Hrvat, ki živi v Zürichu Ante Babić je lansko poletje užival na hrvaški obali. Rezultat njegovega dopusta je izjemen video o Dalmaciji, ki mu ga lahko zavidajo tudi profesionalci.

Skrbno izbrana glasba, čudoviti posnetki, svetloba, osupljive destinacije, ki jih je strnil v dve minuti in 45 sekund. Čas v katerem se boste zaljubili v Dalmacijo. Do zdaj si je posnetek ogledalo več kot 33.000 ljudi, z njim je našim sosedom zagotovo naredil lepo promocijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 10:10 3. Maj 2016.

    video si ne morem ogledat error...sicer pa je Dubrovnik med poletnim časom tako napolnjen z turisti iz ogromnih ladij, ki …

  • 23:44 24. Marec 2016.

    No da dam svojo ponudbo : Brač -Supetar JUNIJ in SEPTEMBER v apartmanu -stanovanje 80m2 , 2 kopalnici , 2 …

  • 23:38 24. Marec 2016.

    NE serte ga !.Pridite k meni ! Ponudbo imate na eni strani telih slik !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.